martie 11

ANUNȚ ÎN ATENȚIA ELEVILOR ȘI PĂRINȚILOR

ANUNȚ

 

În atenția  elevilor și a părinților!

Începând cu data de 11 martie 2020 până în data de 22 martie 2020, (cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția situației) se SUSPENDĂ cursurile din cadrul Liceului ”Radu Petrescu” Prundu Bârgăului, la toate nivelurile de învățământ.

Atenție, elevii NU sunt în Vacanță!

Conducerea școlii împreună cu corpul profesoral au hotărât ca în această perioadă:

  • școala va realiza cursuri-suport pentru elevi, asistate de tehnologie, chiar dacă ele nu înlocuiesc cursurile clasice, acestea având rolul de a menține comunicarea între elevi și cadrele didactice.
  • legătura cu elevii se va face prin intermediul profesorilor diriginți și a invățătorilor folosind mijloacele de comunicare media și multimedia (adrese de e-mail, grupuri Whatsapp, pagina de faceboock a școlii,  etc).

http://www.lrp.ro/;

https://www.facebook.com/Liceul-Radu-Petrescu-606008182762601/

  • profesorii, în funcție de disciplina predată, vor transmite elevilor prin intermediul diriginților și a învățătorilor schite ale lecțiilor, fișe recapitulative, fișe de evaluare, teme de proiecte etc, pe care elevii sunt obligați să le parcurgă pe perioada suspendării cursurilor.
  • toate materialele trimise elevilor vor fi evaluate și corectate fie online, fie după încetarea suspendării cursurilor.
  • se vor amâna până la o dată care va fi comunicată ulterior  desfășurarea simulărilor examenelor naționale, a concursurilor, olimpiadelor  școlare și a tuturor activităților sportiv-educative.
  • înscrierea pentru clasa pregătitoare se va realiza în continuare, online, iar calendarul înscrierii se va prelungi cu o săptămână, după deschiderea școlilor.
  • totodată, și activitatea de evaluare  psihosomatică pentru clasa pregătitoare se va amâna până după reluarea cursurilor.

Se recomandă  ca pe perioada suspendării cursurilor, elevii să rămână la domiciliu, având OBLIGAȚIA să evite spațiile aglomerate din:  mijloacele de transport în comun, magazine, cluburi, mall-uri, cinematografe, spații de joacă etc.

Pentru orice informații și nelămuriri, privind această situație excepțională, școala vă stă la dispoziție, prin intermediul serviciului secretariat.


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted martie 11, 2020 by Florin Galbin in category Anunțuri, Anunturi lrp