mai 4

Anunț cu privire la începerea școlii din data de 05.05.2021

Stimați părinți, dragi elevi!

Liceul Teoretic ”Radu Petrescu” Prundu Bârgăului vă anunță că începând din data de miercuri, 5 mai 2021, vor fi reluate cursurile în scenariul 1 (verde) datorită incidenței mici din ultimele 14 zile stabilită la nivelul localității conform Hot CJSU nr. 114 din 01.05.2021.

Miercuri vor începe cursurile copiii de grădiniță, precum și elevii care nu susțin examene, adică cei din clasele pregătitoare până la clasa a IV-a, elevii din clasele a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a și a XI-a.

Elevii din anii terminali vor reveni la școală pe 10 mai 2021. În această categorie intră cei de clasa a VIII-a, a XII-a  și ultima clasă din învățământul profesional.

Atenție, în unitatea de învățământ cursurile se vor desfășura în continuare cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară:

  1. Purtarea măștii de protecție atât de către elevi, cât și de către întregul personal pe toată perioada atunci când se află în interiorul unității de învățământ.
  2. Igienă riguroasă a mâinilor;
  3. Limitarea contactului dintre elevi din clase diferite. Evitarea schimbării sălii de clasă de către elevi pe parcursul unei zile. Principiul de urmat este „1 clasă de elevi = 1 sală de clasă;
  4. Asigurarea unei distanțări de minimum 1 metru unde este posibil;

Vă mulțumim! Mult succes!


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted mai 4, 2021 by Florin Galbin in category Anunțuri